Ajuntament del Catllar

El CatllarEl Catllar

Saludo del Alcalde

Benvingudes i benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal.

En aquesta web hi podeu trobar informacions diverses relacionades amb l'Ajuntament i el nostre municipi: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural, els punts d'interès turístic del municipi i tots els actes i esdeveniments que es fan.

El Catllar és una vila que es troba molt ben situada, ja que compta amb excel·lents comunicacions que la converteixen en un entorn idoni per viure-hi. Compta amb un entorn natural ideal per gaudir de la natura i passejar pels seus boscos, a la vegada que, per proximitat, podem gaudir de les magnifiques platges de la Costa Daurada.

El centre d’interpretació dels Castells del Baix Gaià, que es troba ubicat al Castell del Catllar, us endinsarà en el coneixement de la història i patrimoni d’aquest territori.

Aprofito també per a recordar-vos als catllarencs i catllarenques que, mitjançant aquesta web, podeu fer, des de casa, una sèrie de tràmits i gestions municipals a través de l'oficina virtual.

Des d'aquí us animo a navegar per les pàgines de la nostra web municipal, esperant que sigui del vostre grat, i a que ens visiteu i gaudiu del Catllar.

Joan Morlà i Mensa

Alcalde del Catllar

Ajuntament del Catllar
Plaça de la Vila, 1
43764 El Catllar
Tel. 977 653 101 Fax 977 653 108